26.9.2012 11:27:12 Thalassa
Re: Jak řešit spory mezi holčičkami v 1. třídě?
Našla jsem toto staré téma, které se týká holčiček... Řeším teď něco podobného s chlapečkama. A koukala jsem, jak se p.uč. v případě holčiček k tomu postavila dobře. Já dnes byla také za naší p.uč., protože můj synek už několik dnů chodí, že mu kluk, se kterým sedí, bere svačiny, pořád ho otravuje a jemu to vadí a že s ním nechce sedět. Vím, jaký ten druhý je, známe se již ze školky a vím, že není zlý, ale "Je ho moc". Jiné kamarády nemá a na našem strašně visí a pořád ho otravuje, mluví na něj, chce s ním být, i když my máme nějakou aktivitu tak pořád skuhrá že chce jít s námi, když jsme byli na výletě, tak pořád hučel do našeho, ať mu dá ze svojí svačiny atd. a tomu našemu to vadí, už se mu i ráno cestou do školy vyhýbá, aby ho nestihl s otravováním... Prostě jsem nechtěla, aby se kvůli pošťuchování stalo velké zlobení a chtěla jsem ji požádat, aby je rozesadila. A sotva jsem řekla : oni se tam prý pošťuchují, tak mi ve vteřině řekla : já vím, ten váš je ten provokatér. Říkám on ten druhý ho má až moc rád a dává to moc najevo a ten náš se pak moc hlasitě ohradí. A ona na to? no to doma jsou pak všichni svatí.. přesazovat je nebudu, nechci, aby pak za mnou chodili a říkali, že něco chtějí tak a tak a já jim hned vvyhovím... Přitom teda ví, že se zlobí, ale posílá je spolu pravidelně na nějaké pochůzky pro ovoce. Nechápu a jsem trochu zklamaná z toho přístupu.
Odpovědět