3.5.2011 7:47:45 Ocicko
Re: Vsadte na zisky manzelstvi
a par duvodu proc je to lepsi:
1, jidlo
2,zivot na zkousku
3,fixni naklady
4., pracky a mycky
5, milionove deti
6, financni pomoc detem......¨¨
Jidlo -
podle clanku singl radsi navstevuje restaurace nez aby varili - ja restaurace nevyhledavala, samotnou me jist nebavilo a s nekym joo to v puberte jsem se stydela pred nekym cpat ( ted nechapu)
Zivot na zkousku:
trend je zit sam, vse si porizovat sam - pak se sestehovat s partnerem a pak se az vzit a zalozit rodinu - tim se potrebuje vetsi byt.... ( je pravda ze potrebuje rodina vetsi byt, ale kde na nej vzit a nekrast - ze...)
3fixni naklady-
tedy najem, povinne ruceni auta a domacnosti, platba za internet, televize a vybaveni bytu.... nejak me to nesedi - za najem sem platila min nez za 4 osoby, a vybaveni domacnosti - byt sama mam toho o 3/4 min nez ted.....
4,
pracka a mycka lednicky, pracky mycky jsou vybavene pro rodiny - nu sama jsem mycku neme - ten 1 hrnek a talir, pribor a hrnec jsem umyla rychle v ruce- lednici jsem mela mensi a ptracka tu jsem prala 100% min....
5,
milionove deti - to je jedine s cim souhlasim deti je mit uzasne, ikdyz "stojej penize"
6,
financni pomoc deti - i deti mohou zislat znacne vyhody. napriklad smlouvu o stavebnim sporeni muze uzavrit cela rodina, vcetne nezletilich deti nuuu jeste aby si pak sam vydelaly na svoje sporeni
Odpovědět