4.5.2011 17:37:35 Katka + 2
Re: Jak u vás vypadá celý den?
Ráno vstáváme kolem sedmé - půl osmé, nasnídáme se, jdeme nakoupit, mladší si pak hraje v postýlce nebo se dívá na pohádku nebo na youtube na vlaky (ty milujou oba), starší mi pomáhá s vařením, pak si chvíli hrajeme všichni spolu nebo čteme pohádky, prohlížíme knížky... kolem dvanácté je oběd, pak jde mladší spát, spí obvykle hodinu - dvě, starší se mezitím dívá na pohádku, aby byl potichu (máme malinkej byt, jinak by se mladší nevyspal, starší je dost akční), já pracuju u pc, odpoledne jdeme na procházku nebo na hřiště, na procházce jsme tak dvě hodinky, na hřišti většinou strávíme celé odpoledne, když se vrátíme z procházky, ještě si všichni hrajem, kreslíme nebo čteme, pak je oba naložím do vany, dám večeři, mladší jde spát kolem sedmé, starší o hodinu později, když oba usnou, já pracuju u pc, spát jdu někdy kolem půlnoci, někdy i později, ve čtyři budím přítele do práce, jdu ještě spát a v sedm - o půl osmé vstávám... a tak nějak to probíhá každý den víceméně stejně... ať je víkend, všední den... je to jedno...
Odpovědět