Re: Jak u vás vypadá celý den?
Tak u nás to vypadá asi jako všude jinde. v 6:00 budíček já, syn 4 roky a 8m holčička. Manžel už je vzhůru od 5:00. Klasika ranní hygiena, snídaně klukovi, oblékání, malý dám flašku s mlékem do postýlky, hraje si tam než ji vyndám. V 6:30 syn s manželem odchází do školky a do práce. Teprve pak převlkékám malou. Jde si hrát na zem, já si jdu dát snídani k pc. Malá pak jde spát, když je unavená už kolem 8 tak jde do postýlky spí tak tu hoď. a když vydrží dýl do 9 tak jdeme ven do kočáru na nákup. Když zůstáváme doma tak vařím, uklízím atd. Kolem 10 svačina pro malou, v poledne si dáme oběd. Dávám ji spinkat. V půl druhé má budíček, někdy už je vzhůru. Ve 14:00 jdeme do šolky. Když je hezky tak zůstáváme venku, jinak dom. Cca mezi 17-18 se vracíme dom. Tak hod. si hrají Kolem 19 oba večeří, pak jdu malou koupat, po ní jde syn toho koupe manžel, když už je doma (z práce chodí různě po 5 hoď jako osoba OSVČ, někdy až v 8 večer.)A na 8 večer jdou spát oba a já k televizi, nebo k pc. V deset jsem zralá jít do postele. Takhle je to každý den krom pátku a víkendu. V pátek malého vyzvedává moje babička po obědě ze školky a u ní zůstává i spinkat a jdu si proněj většinou až v sobotu odpopledne.
Odpovědět