7.5.2011 16:57:55 Katka + 2
Re: Můj chlap
Mám doma něco podobnýho... Přítel mi zahýbal od listopadu do února, pak jsem na to přišla, nejdřív zatloukal, i když jsem o tom věděla, pak se teda přiznal, ale žádná omluva nebo něco se nekonalo, prostě řekl, že když nemá sex doma, tak ho hledá jinde, a co že na tom má být tak strašnýho, že jsem to mohla čekat, k tomu jeho kamarádka dodala, že mi nikdy stoprocentně věrný nebyl... On sám doma nic neudělá, buď je v práci, nebo si ho zavolá maminka a on hned naklusá, nebo sedí u pc a hraje hry, takže sex je to poslední, na co já bych myslela... náš vztah je víceméně v troskách, zůstávám tu s dětma jen proto, že nemám kam jinam jít, rodičák mi snížili na 3800, z toho neutáhnu nic... a přítel oznámil, že radši by dal výpověď v práci a byl nezaměstnaný, než by platil alimenty... s dětma žiju v podstatě sama, přítel se doma zdržuje minimálně... počítám s tím, že práci po rodičovské už budu hledat v místě mýho bývalýho bydliště, tam jsou přece jen ceny nájmu hodně jiné oproti Praze a přestěhuju se zpět...
Odpovědět