Ahoj Gerberko,
netrpělivě čekám, jestli napíšeš, jak jste dopadly na tom dnešním ORL. Jestli budeš mít náladu, napiš, co vám dr. nabídla. Ptala ses mě, jestli chodím do práce. Chodím 3-krát týdně na úklid (jedu ráno po 4. hodině a dopoledne jsem doma, což je super kvůli dceři). Jinak bydlíme v baráku s mými rodiči, tak mi vypomáhají s hlídáním. Jsou to super babi s dědou, fakt moc hodní a obětaví. Jinak dávám taky ten Sinupret, pak jsem nakoupili Imunoglukan, Kolostrum, od naší dr. mám léky na povzbuzení imunity Luivac, ale nic nezabírá. Včera jsem se rozhodla požádat jí o předepsání injekce gamaglobulinu, to je asi to jediný, co SNAD???? pomůže. Dostala ho starší dcera kdysi,když strašně marodila, dostali ho oba synovci a všem to strašně moc pomohlo. Je to na předpis, ale není to v celý republice k sehnání. Já jsem dr. přesto poprosila, jestli by mi to nenapsala a představ si, volám do lékárny v Dejvicích, tam moc příjemný magistr mi řekl, že oni nejsou schopni to sehnat, abych se obrátila na největší lékárnu v ČR v motolské nemocnici, že nemocniční lékárna bude mít jiné zdroje, tak jsem tam volala a taková mlaďoučká lékárnice mi řekla, že to mají, dokonce mi to zarezervovala do konce týdne a mám se hlásit někde v 1. patře. Byla moc ochotná. Kdyby ses na to chtěla zeptat vaší dr., tak tohle mi napsala na recept:
PASTEURISED HUMAN
IMMUNOGLOBULIN GRIFOLS 16 %
SOLUTION INJ 1X2ML/320 MG
Exp.orig.No III(tres!)
D.S.Ad man medico
Hradí nemocný
Je to lidský gamaglobulin, dělaný z lidské krve, pasterizovaný, jsou to už hotové protilátky v injekci. Já k tomu ze zoufalství upírám všechny síly. Také jsme objednaní na alergologii (31.5.) a příští týden jdu na to ORL (máme prý přijít po odeznění infektu), tak snad infekt odezní nebo už mě z toho raní mrtvice. Ten Biseptol jsem jí ještě nedala, dneska se mi zdá lepší, ale uvidím ještě během dne. Jinak je to prý obdoba toho Sumetrolimu. Já už bych si mohla otevřít apatyku, co toho doma máme
Moc vám držím palce a napiš, kdybys měla náladu. Nás to čeká příští týden.