11.5.2011 10:26:16 Gerberka1
Dojanko
Ahoj DOJANKO,
tak jsem nakoukla teď dopoledne, díky za informace!!!
Na to ORL jsme objednaní na 13.15 hodin, takže okolo 11 hodiny se najíme a potom vyrazíme. Určitě ti napíšu, jak jsme dopadli!!
Synek to - teda aspoň zatím - nemá tak hrozné (myslím ty příznaky atd.) jako tvoje dcera, ale stejně prostě bráno selským rozumem úplně zdravý není - tak jak jsem psala, že mám pocit, jakoby se z toho pořád nemohl "dostat".
Jo, doma mám hotovou lékárnu, tak jako ty - momentálně bere Prospan, echinaceu, probiotika.
Dneska ráno opět vysmrkal něco žlutých hlenů, v noci ho to párkrát vzbudilo kašlem, jinak nic jiného mu není. No jsem zvědavá, co nám řekne...ale jsem rozhodnutá nenechat se jen tak odbýt.
Jinak já pracuju na plný úvazek, je to dobrá práce, už jsem tam 15 let s výjímkou mateřských, je mi trapný takhle zůstávat doma s nemocným synem, ale to zdraví je fakt nejdůležitější. Malému budou 4 ročky v červenci a od loňského září je ve školce. Možnost hlídání nemám vůbec žádnou (babičky sice ve stejném městě a obě v důchodu, ale nesvěřila bych jim malého - tchýni je už 80 let a moje mamka ho na celý den nechce), ale manžel pracuje na 12tihodinové směny, a když mu volno vyjde na všední dny, tak může s ním být taky doma a já v práci - no aspoň něco. Jiné maminky jsou na tom daleko hůř.....hlavně že mám práci.
Odpovědět