Re: Deprese a sex
Ajko to je normálka. Ženy dosahujú sex. vrcholu medzi 30 - 35 rokem, muži medzi 20 - 25 rokem
)
Repulsion, neviem ako to je, ja beru Cipralex, ale chuť mám furt. Neviem ale, či to je tým, že patrím medzi ten sex. mimopriemer, alebo ne. Proste moja potreba sexu bola vždy vysoká.
S mojím chlapom problém nemám žiadny, potrebu máme podobnú. Ale! Napríklad absolútne tolerujeme (obojstranne), keď sme z nejakého dovodu zničení, alebo vo veľkom prac. vypatí alebo tak rozne a kľudne nesexujeme i dva týdny - nikto nikomu nič nevyčíta, potom to zase trebárs "dobehneme"
Ad iniciatíva, v tomto sme si fifty-fifty, proste keď chceme, dáme to jasne najavo - obojstranne
Chápem, že antidepresíva možu posobiť tlmiaco (je to na mnohých i písané) a keby som mala chlapa v takej situácii, tak by som mu nevyčítala, snažila by som sa vyvíjať i ja iniciatívu (páč bez sexu úplne to akosi nejde). Ale rozhodne by som po chlapovi nehučala, že je teplouš alebo niečo podobné - to sa dá logicky očakávať, že chuť ho prejde už úplne.
Tvoja exžena asi moc fantázie v sexu nemá čo?
Odpovědět