Re: Je to už nevěra ?
myslím, že takový vztah možný je, jen by měly všechny zúčastněné strany být maximálně taktní a nevykládat svému zákonitému partnerovi, že se slečnou/panem X si v určité (citové) oblasti rozumí mnohem víc než s ním.
Mně se to jednou stalo v pozici kamarádky - společná velmi dobrá kamarádka (o které nabeton vím, že k žádnému fyzickému sblížení nedošlo) mi jednou u vínka povykládala, jak si s mým mužem rozumí víc než se mnou (respektive mi řekla, že přátelství se mnou je pro ni druhé nejlepší po přátelství s mým mužem). Z jeho strany to ale naštěstí neplatí
, ale musím přiznat, že mě to tehdy mrzelo tak strašně, že já pragmatik jsem v práci prořvala celý den a od té doby mé vztahy k té kamarádce dost ochladly (i když je naší velmi dobrou kamarádkou i nadále).
Zajímavé je, že jsem tehdy žárlila stoprocentně NA NI a ne na něho, tedy na její kamarádský vztah ke mně versus její kamarádský (nkoli erotický) vztah k mému muži (a ne, teplá fakt nejsem
). Prostě jsem ji považovala za nejlepší kamarádku a myslela jsem si, že i ona mě. Její sdělení, že ona považuje za svého nejlepšího kamaráda mého muže, bylo fakt jako rána palicí.
Dodneška nechápu, proč to udělala - bylo to velmi netaktní a pro mě to byl čistý zásah na komoru. Kdyby tehdy držela s prominutím hubu, tak jsme dneska mohly mít mnohem lepší vztah než máme (ale i tak je nadstandardní).
Odpovědět