Pippi nechávala jsem si je sundat jednou s tím, že končím a nechám vlastní nehty, problém jsem neměla žádný... a po pár dnech se vrátila opět k akrylu - já mám ze svých nehtů prostě fobii, nejsou hezké, krátké, třepí se a hlavně jsou ostré, takže se bojím, že poškrábu malinkou dceru při běžné péči o ni... nenechávám si dělat drápy, jen krátké s francií... ano, používají el. brusku, ale nikdy mě to nebolelo, nikdy mě neřízly ani nic podobného - to spíš naopak když jsem chodila na klasiku gel k nehtařce, tak se několikrát stalo, že jí sjel pilník a řízla mě tím pilníkem těsně vedle nehtu a to opravdu bolí a ani nevypadá hezky ,když má člověk sice pěkný nehty a okolo se mu hojí stroupky po pilníku a je jasný, že když se narušuje ta vrchní vrstva nehtu - aby jak lak tak akryl držely, tak ten nehet je porušený... ale nějak výrazný zásah nebo poškození jsem fakt nezaznamenala... ale jak říkám, je to o studiu, kam člověk chodí, co chodím já jsou vstřícní, ochotní, je tam čisto a opravdu dbají na hygienu...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.