Hroudo, vůbec nejde o to, že by někde požadovali umělé nehty! To jsem ani snad nikde nenapsala takovou hloupost. Jen že opravdu slyším ze všech stran, že člověk se obléká a upravuje tak, jak chce být placený. Do teď jsem si myslela, že to není tak zásadní, ale co chodí kamarádky po pohovorech, tak říkají, že opravdu jak je málo míst a hodně žádostí, tak je k plusu vypadat udržovaně. Zvláštní je, že některých se ptají na představu platu a jiných se vůbec nezeptají a rovnou nabídnou vyšší částku částečně zkušenost i když k nám do práce přijímali kolegu, který měl značkové snad i zuby (ale ten fakticky neměl nalakované nehty ). A pokud mám sama problém z mých nehtů něco vypěstovat a nechci u toho trávit hodiny denně, tak se mi tohle jeví jako fajn varianta. A jelikož se bojím i toho, jak si s novým nehty poradím při psaní na PC všemi deseti, tak bych si je ráda nechala udělat s předstihem, abych věděla o co jde Nic víc za tím nehledej
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.