19.7.2011 19:42:30 zerat
Re: Finanční problémy kvůli autu
Až takhle bych to neviděla. Spíše by měl dotyčný hodně zvážit takovouhle práci. Takováhle práce by měla být zaplacená tak, aby mu vydělala na opotřebení jeho auta. Nevydělá-li na to, tak hledat jinou práci. Prostě bych nesouhlasila s tím, aby opotřebovával takhle nesmyslně naše auto.
Ad nové nebo ojeté. Měla jsem ojeté, zachovalé, jen zajeté a po roce se začalo kazit kdeco. Tlumiče, stěrače, motorek na stěračích... auto jsem s radostí prodala a koupili jsme na splátky novou Fábii. Vydržela nám bez oprav 8 let, byla držák, nic se na ní nekazilo a jezdilo se s ní opravdu dobře. Sám kamarád majitel autorizovaného servisu nám řekl, že nikdy není ojetina lepší než nové. U ojetiny ani odborník nepozná, že za měsíc odejde to či ono či tamto a spousta věcí se může projevit až delším užíváním. Teď máme rok novou Octávii-koupenou v akci a spokojenost, snažíme se ji zatěžovat, je zatím ještě v záruce, aby se projevilo, kdyby něco bylo špatně... Pokud jsem v autě denně a jezdím-li sama s dětmi 300 km a více, tak opravdu chci auto bezpečné - umřela bych hrůzou, kdyby měl manžel jezdit takovouhle rachotinou na takové vzdálenosti
Odpovědět