29.7.2011 13:30:31 Gerberka1
Re: Nechat vytrhnout nosní mandle?
Zuzano,
velice podobně to bylo u nás na ORL, kam jsme chodili - podívala se na mandli, zjistila, že je "střední velikosti", doporučila vytrhnout proto, že má opakované infekty a hotovo.
Proto jsme objednaní na zákrok na září (objednávala jsem v polovině května - čili 4 měsíce dopředu).
jelikož jsem se až tak úplně a docela nespokojila s tímto závěrem, že "vytrhnout a dost" a "na to si musí přijít každý sám, že je potřeba to vytrhnout" apodobně, šla jsem k jiné dr. na ORL - ta se kromě klasické medicíny zabývá i homeo, enzymoterapií, fytoterapií. Ta usoudila, že se také "kloní k vytržení", to ano, ale "proč synka nechat do té doby jen tak, když můžeme ještě zkusit něco jiného...." - takže doporučila ten lymphomyosot, výtěry atd.
Pokud seš na pochybách, zcela bez okolků zkus jiného dr. - holky zde si vytržení nechaly potvrdit dokonce od 3 doktorů - než se k tomu odhodlaly. Opravdu se v tom názory různí.
Já se nejdřív bála jít někam jinam, ale ta druhá dr. se vůbec nedivila, když chodíme i někam jinam - zřejmě je to v dnešní době normální.....
Odpovědět