2.8.2011 21:16:48 Gerberka1
Ivčo,
Ivčo,
ještě mě tak napadlo - jako selským rozumem
- že tvůj synek asi nebude mít vyloženě problém v imunitě....jako odvozuju to od toho, že už bude mít 6 let a vlastně to "nejhorší" období na nemoci jako jsou ti tříleťáci, čtyřleťáci ve školce už má za sebou......ještě bude příští rok chodit do školky a potom půjde do školy? Nebo už jde do první třídy?
Já spíš myslím u tvého synka, že je to ono "špatné období", že si zrovna teď musí těma nemocema projít....
já tedy té imunologii samozřejmě tak nerozumím, ale odvozuju to i u toho mého synka, že kdyby měl vyloženě PROBLÉM v té imunitě, tak by se to projevilo dřív - ještě když byl doma a to byl do 3 let a zdravý jako řípa, poslední rok doma neměl ani rýmu, denně jsme byli venku i v dešti, sněhu, ledu, jezdili jsme i do města mezi lidi, všechno atd....a nic mu nebylo. Takže si myslím, že u něho je to vyloženě tím kolektivem. Kolikrát si říkám, že kdyby teoreticky zůstal prostě doma dál (jakože to pochopielně nešlo - vracela jsem se do práce), tak by i nadále dál pokračoval zdravý.....fakt nevím. To jsou jenom moje úvahy, třeba dáme hlavy dohromady
Vy jste byli už na imunologii a alergu??? Já o tom uvažuju - zítra se dr. zeptám, uvidím, jestli nám to doporučí.....
Odpovědět