Vsem dobry vecer, Je mi hrozne a nevim, co dal. Mame 3 mesicni stene velke rasy.Prala jsem si ho ja a take deti. Manzel nebyl primo proti, ale jako byvaly majitel psa me neustale upozornoval na potize spojene s vlastnictvim psa. Priznam, ze jsem celou vec desne podcenila. Predstavovala jsem si vse jednodussi a myslela, ze me chce manzel svymi recmi odradit. Skutecnost je takova, ze je toho na me moc. Pes si chce hrat, trha kde co najde, cura a kaka sice uz venku , ale jinak vsude po zahrade a ja nedelam nic jineho, nez "to" po nem sbiram. Porad prsi, takze v byte pak neuveritelne smrdi, i kdyz jej vyfrotyruju rucnikem. Druhy tyden jsem navic onemocnela, takze peci o deti, dum a psa prevzal manzel a i kdyz si nestezuje, vidim, ze je toho na nej moc..... Vazne premyslim o tom, zebychom psa dali zpet chovateli.Pes je s papirama, stal balik, ale ty bych zpet nechtela, citila bych se trapne, ze jsem neodhadla situaci..navic me je lito, ze by si pes musel zase zvykat na nove prostredi.Byl nekdo z Vas v podobne sitauci? Predem dekuji
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.