byla jsme v pozici chovatel,kterému se štěně z těhlch důvodů vracelo, bohužel i v pozici ,ž jsem psa byla nucena vrátit..Sice jsem jako chovatel neskákala dva metry vysoko nadšením,ale samo jsem štěně vzala zpět,vrátila peníze(měla jsme to ve smlouvě)a šlo se dál.Pes nakonec skončil v Rakousku u policie(jednalo se o NO) Sama jsme letos v březnu vracla dospělou fenu,ale tam to bylo jiné.Brala jsme ji z důvodu,že fena měla být vhodná na canis,absolutně nekonfliktní k psotiženým dětem.Bohužel zřejmě změna majitl ji změnila strašně povahu,napadla mi z žárlivosti dítě,pokousala zle dalšího psa.Tři měsíce jsem se fakt strašně snažila,mám poměrně dost zkušeností se psy.Ale kombinac postižené dítě,smečka psů a do toho problémový pes prostě nešla.Takže taky putovala zpět k chovatelce. Pokud už teď máš pocit,že to nezvládáš tak zvedni telefon,chovateli zavolej a štěně vrať.není nic horšího ,než když u vás bude přežívat jako nevýtaný vetřelec ty budeš ve stresu. Akorát to vyustí v průšvih.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.