No tenkrát tam šlo o to, že ten chlapec si koupil psa a nějak nedocenil, co to bude znamenat. Takže když to štěně (zvyklé u nás na každodenní procházky - proběhy za kolem) vzal ven, ono s ním smejkalo málem až na chodník. Tak s ním přestal úplně chodit ven. Měl ho v bytě v paneláku a tak ho pouštěl venčit na balkon. A když se pes vyvenčil, tak to po něm smetl tou mezerou dole na prádlo partají pod ním... Byl ve 4. patře, moč tekla sousedům po stupačkách.... Tak si sousedi stěžovali na radnici a můj muž v té době dělal předsedu komise veřejného pořádku (to je takový to: sousedovy slepice mi smrdí do oken.... ale vy máte také slepice.... no to ano, ale moje mi nesmrdí, ale sousedovy smrdí....). No a protože to venčení na balkoně byl taky přestupek proti občanskému soužití, tak k tomu byl přizván. A taky paní z radnice a mně vzali jako chovatelku, abych se psa ujala. Psa jsme odvedli, on chlapec sám uznával, že psa nezvládá, peníze za něho jsme nevraceli... Proto jsem si taky štěně nechala pár dní doma, protože on byl velmi suverénní a odmítal se podřizovat, tak abych ho předala do péče trochu vycepovaného... Simča
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.