13.8.2011 19:23:33 helena + veverčátka
Re: Odjel nám táta
No úklid zas tak neřeším, spíš ten svůj čas a to, že se to tak nějak událo proti mojí vůli - přesněji řečeno jsem na to upozorňovala a nebyla jsem vyslyšena. Nepoužívám sice termín "já ti to říkala", ale nesouhlas je z mého jednání vidět, takže teď řešíme co s tím. Jestli se přestěhovat a jít do totálně nového - včetně mého částečného úvazku z kterého by se asi musel udělat plný (podnikání) nebo dojíždět tak nějak napůl a zůstávat tam i s manželem třeba pár dní co nejsem v práci nebo to nechat tak.. Ani jedna možnost není správná, ale pro děti asi budeme volit tu pro MĚ stejně bolestivou jako zůstávání tady sama - tj. stěhování
. Konečně jsem si tu po x letech našla nějaké kontakty, známé, scházíme se občas na písku a s některými rodinami i mimo a to by mělo padnout?
Nejsem sice typ, co se špatně seznamuje, zvlášť s dětmi je to docela dobré, ale jasné je, že každý si s každým nesedne a takové to fajn kamarádství se vystříbří až po čase. A teď už jsem tomuto koutu kraje přišla na chuť a zas tohle..ach jo.
Odpovědět