15.8.2011 21:36:27 Simonetta
Cukrárna Libuše Hradilová
Dnes jsem navštívila s dětmi cukrárnu na ul. B. Nikodéma v Ostravě - Porubě u aut. zastávky naproti restaurace Zuzana. Tato cukrárna nemá žádné jméno, prostě jen cukrárna.
Je to vlastně taková minibudka (nyní s přistavěnou další minibudkou), k tomu menší zahrada a na ní pár atrakcí pro děti + stolky a židle.
Docela roztomilý podnik, na první pohled. Nabídka slušná, ceny tržní.
Ale.
Majitelka a častá obsluhující v jedné osobě (jistá L. Hradilová)je zlá, hašteřivá, protivná, konfliktní, nervově labilní ženská, která slovně útočí na děti i rodiče. Dnes jsem byla svědkem jednoho takového výstupu a bylo mi z toho nanic. Osočila malého kluka, že se vyčůral do trávy u plotu a udělala šílenou scénu jeho matce a posléze jí donesla kýbl s hadrem, aby to dala do pořádku. A že prý to tam bude šíleně smrdět.
Po zahradě se přitom promenádovali i psi, kteří s ní asi svou fyzickou potřebu také nekonzultují.
Známá tam byla před pár dny a zažila něco podobného. "Šéfová" prý řvala po dětech, že moc dupou po trávě a že pokud něco zničí, zavolá policajty.
Je normální, aby si osoba, kterou děti iritují a nesnáší je, pořizovala podnik určen především pro děti?
Do tohoto útulku mě už nikdy nikdo nedostane. Byla jsem znechucena tím, jak tato osoba jednala s hosty a jak posléze vykřikovala do éteru nelichotivé poznámky na jejich adresu.
Máte s touto šílenou "podnikatelkou" také nějakou zkušenost?
Odpovědět