16.8.2011 9:04:24 Fous&fousek
Re: Cukrárna Libuše Hradilová - KATASTROFA
Na to je jednoduchá rada - už tam nechodit.
Já jsem se s podobným chováním nesetkala, ale nerozumím tomu. Místo toho, aby byli rádi za každého hosta, ještě je vyhazují. Asi nepotřebuje peníze...
Po tom, co jsem v USA viděla, jak fungují služby, je mi tady z toho kolikrát smutno. Tam např. neexistovalo, aby se host stěhoval k jinému stolu a nesl si sám pití, jídlo, židli navíc a ještě to hlásil obsluze. Kolikrát jsem viděla, jak maličká číšnice sama sráží dohromady stoly, nese spousty sklenic s pitím a ještě se při tom usmívá. Tady nepředstavitelná věc, kolikrát člověk sedí nad dojedeným talířem půl hodiny, pomalu aby ho sám odnesl do kuchyně a umyl. Ale je to náš problém, dokud se budem chovat k číšníkům podlézavým způsobem, nikdy se to nezmění.
Odpovědět