30.8.2011 13:02:44 PB
Re: Je možné odpuštění ? - Žádost o odpuštění a 16h doma
K Vašemu příspěvku:
-ano, já jsem manželku o odpuštění požádal (několikrát) a bylo mi odpuštěno. Což je od ní velkorysé a statečné a asi si to nezasloužím. Proto se především zminuji o odpuštění sám sobe
-ne, hypotéku již máme splacenou takže i kdybych odešel z práce já tak bychom se sice museli uskrovnit ale "přežili" bychom
-ano, manželka je soutěživější typ (nechci říkat karieristka, fakt je to celé složitější dnes vím že potřebovala i nějaké uznání, seberealizaci , po mateřské trhat rekordy že to vše ještě zvládne atp... a já to nějak nedokázal celé správně vnímat). Já jsem opak... Ale prostě jsem nedokázal "vykomunikovat" vzájemný kompromis... Jsem spolu jinak více než 15 let a toto byla první vážnější krize v manželství..
-těch 16h už jsem vysvětlovat - pvůodně to vypadalo na mnohem náročnější časově neohraničenou cestu (a časté cesty do zahraničí) a když se to nějak vyvrbilo že to půjde zvládnuot do cca 16h a cestování omezené (tak po cca roce v té práci) tak už byxla manželka z toho zaměstnání pryč.. Jinak bych tak netlačil a samozřejmě čas s dětmi s velkou vzal na sebe a hned se babysittorky zbavil....
Ještě jednou děkuji za příspěvky
Odpovědět