Dnes je druhý den mé abstinence a vím,že to zvládnu protože jdu na noční a,už je hodně hodin na to abych vystřízlivěla.Včera jsem například v práci dýchala samozdřejmě s výsledkem 0,00%,u nás se dýchá namátkově každý den a za 0,05% je vyhazov a to by nestálo za to!Dřív jsem před noční dala dopoledne ty mí čtyři při vaření pak se najedla a šla spát,takře do 22.00hod.jsem byla čistá.Jo a ta moje váha?Ano z piva jsem za posledních pět let přibrala 20 kilo,ale myslím si,že to u mě bylo částečně i stresem.Měla jsem postraumatický stres takže jsem hodně naráz zhubla a pak následně zase přibrala(těch 20 kilo jsem přibrala během,pro mě nejhorších dvou let,od té doby se mi váha drží stejná)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.