7.9.2011 22:03:03 Senedra
Re: 1. zářííí
teda, týden za náma a takové stesky..
Ditule docela snaží, dneska se přihlásila a poprosila paní učitelku, že přečte ostatním, co mají dělat ze sešitu... a přečetla. Takže paní učitelka jí chválila, když jsme s ní dneska mluvila. Ale doma, děs běs, odmlouvá, neposlouchá, "diskutuje", hlídala jí dneska moje mamka, já šla k doktorovi - odmlouvala i mamce. Do toho se jí spustila rýma, takže s ní ani nechodím ven, aby se trochu vylítala. Když už nevydržím ( Alici lezou zuby a visí mi celý den na na noze a ječí) a houknu na ní, tak hned začne brečet, pak přijde, přitulí se, řekne sama, že se jí to nelíbilo, že se bude snažit a po 10 minutách pokračuje v krasojízdě. Mám pocit, že se ze mě stane notorik, kolikrát mám chuť si dát panáka.
Vyhlásila jsem doma docela striktní pravidla,abych co nejvíc eliminovala rušivé vlivy, na každé odpoledne se snažím naplánovat aspoň nějakou maličkost, která bude jen pro ní.. a snad tohle přežijeme všichni ve zdraví.
No, dneska jdu brzo spát, taky se o mě pokouší nějaký bacil a před tím se jdu ještě zasnít nad postýlky, jaké krásné slečny doma máme
Odpovědět