Právě jsem se vrátila z muzikálu Kat Mydlář, nádhera!
Bižu, Klárka a poznámka z těláku? To se musela s někým vsadit, né???
Neboj, třeba se to časem změní!
Sen, díky moc za optání. Péťa chyběl ve škole jen dva dny, horečka 39,4°C trvala celých 12 hodin, pak šla přes 38 až na "neteplotu" do 24 hod od toho, co uděřila... Do toho průjem, takže nakonec nějakej střevní bacil, pravda, kašel, v tu dobu trvající 10 dní, se dost zhoršil, ale během pár dní se to obrátilo k lepšímu. Ale já vlastně vůbec nepíšu, že je ok, protože vždy, když to napíšu, tak padne. To samý Tomík. Srajdu chytil pár dní po Péťovi, horečka mu trvala jen dvě hodiny v noci, takhle rychlou horečku neměl ještě ani jeden z nich. A to nesrážíme, takže fakt odešla sama. Jenže střevní hnus vydržel skoro pět dní a včera to bylo zakončeno krví ve stolici, takže dopo návštěva u naší mudry, prý ok (bylo to světle červené a bylo toho malinko), jenže večer znova a tmavší, tak jsem volala do Motolský nemocnice na konzultaci a tam mi velice příjemná doktorka řekla, že je to u takhle malých dětí běžný po několikadenním průjmu, jak má narušenou sliznici...
Naštěstí už se to pak neobjevilo, ale byla jsem z toho ouplně mimo...
Bižu, ty vaše fotky jsou prostě NÁDHERNÝ!!!!!!!!!! MOC VÁM TO TAM VŠEM SLUŠÍ!!!!!!!!
Jináč u nás rodičák v úterý, tak jsem zvědavá
Uvidím, kolik mi toho Péťa vlastně říká
Ale nadšení má stále, co víc si přát. Jen jsem se dozvěděla, že je ve škole nuda. Na moji otázku "jak nuda, vy nic neděláte?" mi Péťa suše odpověděl "jo, děláme, učíme se a to je nuda"