Eržiko - my jsme spolu četli, to jo, matematiku a češtinu jsme používali spíš v praxi, než nějaký cvičení, prostě podle situace. už jsem psala, že vím, že zapomíná a chtěla jsem, aby o prázdninách cvičil, jenže jsem to přehodnotila při své dovolené, kdy jsem si uvědomila, že musí mít nějaký čas bez učebnice a školy. Ale třeba mě často překvapil, že něco viděl v lese a začal - to je to a to, o tom nám paní učitelka říkala a říkala nám to a to. Když jsem s ním chtěla procvičit na kole násobilku, moc mu to nešlo, nešlo mu šlapat a soustředit se na násobilku, tak jsem řekla, že když mi ujede, nemusí počítat. U tý túry mě málem serval, jak makal. Taky neuvěřitelný.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.