Re: streptokok může být kočka bacilonosičem? Nebo může se nám doma v něčem držet?
já jsem měla angínu před 3 roky 8x po sobě, 6x jsem na ní brala atb, a to tak že klidně i týden po dobrání atb jsem jí měla znovu. Ve výtěru se streptokok ukázal jenom při té první a pak u těch dalších když dělali výtěr tak byl negativní, ale to bylo už potom co jsem atb začala brát. Vždy se mi koukli do krku a prohlásili jasná streptokoková angína. Byla jsem u několika lékařů, u praktických, na ORL jednou na pohotovosti. Teprve při poslední angíně, která už se opakovala za 1-2 týdny jsem si vydupala crp - bylo nízké a bolení v krku přešlo i bez atb. Pak jsem už jenom cucala Homeogene, od té doby mě párkrát bolelo v krku ale většinou Homeogene zabral. Někdo mi pak říkal že ty moje angíny mohly být způsobeny třeba plísněmi v krku, že to nemusí být virové ani bakteriální.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.