Re: streptokok může být kočka bacilonosičem? Nebo může se nám doma v něčem držet?
Hlavně jak se toho zbavit aby se to už neopakovalo. Streptokok žije jen v těle? Pokud ano bude pravděpodobně zdrojem nákazy tchán(my už jsme byli všichni přeléčení a výtěry následně v pořádku). Kdybych ted chytila angínu mají mi vůbec ještě co dát? Brala jsem clarytromycin,penicilin 750,penicilin 1.2 . Pochopila jsem,že jste asi dětský lékař.Jak by jste postupoval u mých dětí prakticky kromě srpna byli celý rok nemocní buď jen kašel léčený sirupy na kašel nebo atb. Dcera má ted páté antibiotika. Oba vyšetření na orl mandle v pořádku,dcera na alergologii vše v pořádku. Z krve má jen syn lehce sníženou imnunitu dcera v pořádku.Co víc dělat? I ze školky už je odhlášená..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.