Re: streptokok může být kočka bacilonosičem? Nebo může se nám doma v něčem držet?
Jo léčebný režim jsem nedodržovala vůbec to jsem i naší dr řekla. Neležela jsem ani jeden den nebyla žádná pomoc ač jsem se plazila po zemi o děti jsem se muela postarat já. Moje máma mi akorát vyzvedla penicilín. První návrh byl,že mi aspoň veme dceru,ale préj to by mi asi vůbec nepomohlo tak raději nevzala ani jedno. Když jsem řekla,že by to pomohlo moc páč by se děti spolu nedohadovali a když je jen jeden je hodnější než když jsou oba pohromadě. Na to znova řekla spíše pro sebe nene to by nepomohlo kdybych vzala jen Kamilku :-(( Tak co na to říct nedivím se,že se to u mně vrátilo. Měla jsem dokonce i jakousi bolest achilovky a kolena pravděpodobně souviselo též s angínou. Takže závěrem já jsem nebyla doléčená tam je to jasný. dětí mně to,ale štve hodně a tchána nějak nemůžu přinutit jít na ten výtěr protoe tam si myslím,že bude zakopaný pes.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.