Asi takto. Mít muže minimálně na stejné úrovni jako děti logiku má. U mě to platí, i když jsem roky tvrdila něco jiného, a i to jinak cítila. Blízký vztah s dětmi mi nedá i blízký vztah s mužem, ale když máme blízko k sobě s mužem, k dětem je to automaticky ještě lepší. Prostě silný partnerský vztah posiluje i naše rodičovské kompetence, naopak to neplatí To neznamená, že manžel dostává nejlepší kus masa (to si beru sama ) nebo že mu dovolím se chovat nehezky k dětem. Děti jsou menší, automaticky je bráním proti bezpráví, i když je na nich páchá kdokoliv. Vlastní otec či matka. Jen že ten vztah, který chci budovat, je s píš s manželem. Děti miluju bez výhrad, bez podmínek, a budu i na druhém konci světa, až jednou odejdou. Tam není co budovat, mou lásku mají automaticky. Muž se musí snažit víc a s jinou ho milovat nebudu a já se taky musím snažit víc. Možná takto to psychologové mysleli, že víc máme investovat do vztahu s mužem, který je svou podstatou náročnější... milovat své malé roztomilé kopie je taaaak jednoduché
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.