Romane, prožila jsem si 9letý vztah v kterém jsem byla já ta podváděná.Vždy jsem byla já ta hysterka která někde něco hledá a já věděla, že mám pravdu . Ve chvíli, kdy jedna otěhotněla už nemohl zatloukat a vše vybalil (bylo jich postupně 6). Rozešli jsme se. Psala jsem ti to jen proto, že jsem poté poznala nynějšího partnera, jsme spolu 9 let a máme syna. Od začátku věděl, že jsem ze všeho špatná a šíleně nedůvěřivá. Myslím, že si se mnou zkusil první 3 roky, ale vydržel a já jsem zato ráda. Uklidnilo se to u mě hlavně tím, že jsem otěhotněla a nějak už jsem neměla čas se tím zabývat. Nikdy jsem se sice nepodívala do jeho mobilu (a to ani do dnešního dne), ale tak nějak jsem s tím bojovala. Za každou ženou, po které se na ulici podíval, jsem viděla budoucí milenku atd. Byla jsem prvním vztahem hodně raněná a do dnešního dne je to pro mě citlivé téma. PROMLUV S NÍ O TVÝCH POCITECH A TVÉM CHOVÁNÍ, ŽE SI UVĚDOMUJEŠ SVOU PŘEHNANOU ŽÁRLIVOST, A ŽE ZAPRACUJEŠ NA TOM, ABY JSI UŽ NIKDY NIC NEKONTROLOVAL, ALE HLAVNĚ JÍ VĚŘIL. MUSÍŠ TO, ALE DODRŽET. JDE TO , DRŽÍM PALCE
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.