PS: Nikdy mě nenapadlo podrobně studovat výpisy telefonních hovorů, abych zjistil, na jaká čísla žena často volá, ani kontrolovat oblečení apod. Myslím, že to normální není.
Podezření na nevěru jsem začal mít až v okamžiku, kdy se žena začala opravdu chovat divně - vyhýbala se fyzickému kontaktu se mnou, dlouho telefonovala zavřená v autě, chodila oproti domluvě pozdě domů (třeba až nad ránem - vždy byla údajně "u kamarádky"). Ale ani pak jsem nezačal „pátrat“. Ani „vyslýchat“. Pouze jsem několikrát řekl „myslím si, že někoho máš“. Načež následovalo vždy ujišťování, že to není pravda.
Nakonec jsem získal „potvrzení“ čistě náhodou, když si žena zapomněla doma mobil, on zazvonil, já ho zvedl (to bylo u nás naprosto normální), a tam byla erotická esemeska od „Ivanky“ (nebyla to ovšem žena - bylo to jen „krycí jméno“)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.