2.12.2011 20:33:43 Černá kronika
Re: Tipy na vydatnou snídani
Připravuju snídaně každý ráno. Ve všední den hlavně chleba nebo veku se salámem, šunkou nebo sýrem nebo mám připravený nějaký pomazánky. Nebo stačí jen ochucený pomazánkový máslo (super je z Lidlu s chili) a na to rajčata a okurky. Vedle dávám vždycky ještě kousek sladkýho, buď mám upečeno nebo kupuju vánočku, buchty, záviny... Manžel takhle ráno sní dva krajíce chleba plus to sladký, děti po krajíci plus sladký.Pijeme čaj, bílý kafe nebo mlíko.
O víkendu dělám někdy míchaný vejce, hemenex, palačinky, tousty, zapečenou veku s máslem a sýrem, topinky, tlačenku. Je fakt, že když máme o víkendu teplou snídani, tak obědváme až kolem 15 hodiny, protože dřív nikdo nemá hlad.
Odpovědět