Re: Přibírání po antidepresivech
Holky zdravím,
jen bych chtěla přidat svou zkušenost..........při výšce 163 cm jsem mívala 60 kilo. Přes pět let beru AD- všelijaké. Nyní vážím 90kg! Jsem nešťastná ze sebe, dřu se denně na orbitreku hodinu, posiluju břišní svaly a snažím se jít co nejméně sladkého ( i když občas uletím )a je to k ničemu. Je to bludný kruh, mám totiž už i depku z toho jak vypadám. Nejraději bych nikam nechodila, hlavně kde musím sundat budnu. Nedávno mi sousedka chytala " bříško " a ptala se, kdy už to bude....dovedete si určitě představit jak mi bylo.....
Přitom na AD jsem z jiného důvodu- těžká forma úzkostné poruchy, fobie a podobné " atrakce ", které člověku život " spestřují "
Nyní beru 9 prášků denně ( už asi půl roku ) a stejně je mi pořád stejně. Nejsem sesypaná- to ne! Ale život to taky není !!!
Žiju pro své dvě dcerky a manžela . Mám milující rodiče a dva úžasné psíky. Ti všichni mě drží nad vodou.
Říkám si , že přes Vánoce nemá smysl extrémně bojovat s váhou, ale hned jak tyhl svátky skončí, poběžím to zkusit k poradkyni přes jídlo.....to je snad poslední možnost......
VŠEM PŘEJU PĚKNÉ SVÁTKY
Odpovědět