Za mě je jedno, jestli nadílku dostanou ve škole dřív nebo po novém roce. Spíš mi vadí, že motají dětem hlavu ježíškem. A taky nic nenadělám. JInak si myslím, že pokud by vás bylo víc, jistě se to dá ve šklole domluvit, aby nadílka byla až po vánocích. Mně to nevadí, chtějí dětem udělat radost a tomu rozumím.
S besídkami taky nemám problém, systém losovaných spolužáků se mi dokonce líbí, protože by žádné dítě nemělo být smutné, že na něj dárek nezbyl. Dělali jsme na mnoha akcích i jako dospělí a bylo to fajn. Za mě je fajn, vůbec moci udělat někomu radost dárkem a nemusí to být zrovna ten "nej" kamarád či kamarádka.
S maskami je trochu potíž, zvlášť když to dítko ví předem a včas neřekne. Pak to musí někdy i zvládnout.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.