28.12.2011 12:52:16 Ivuljenka
Re: prozradit nevěru?
neřekla, o pár nevěrnících vím a neřeknu, nic mi do toho není
Už jsem poučená, že pravda se pak obrátí proti tobě. Jo pokud by se jednalo o nějaké fyzické násilí a pod. tak to je jiná,ale když vím,že manžel kamarádky na firemním večírku ojíždí jinou tak jí to nepůjdu naprášit,stejně by mi nevěřila
Já zažila jinou strašnou příhodu - nechtěně jsem jendu nevěru odhalila, kamarád tušil,že jeho přítelkyně má asi něco s našim kolegou v práci, tušilo to víc lidí,kromě mě
Já jsem na tohle hrozně důvěřivá a o všech si myslím,že jsou charakterní takže mě to ani ve snu nenapadlo,že by to mohla být pravda. No a pak to prasklo, kamarád se mě velmi obratně zeptal na jednu jedinou věc, já odpověděla a jemu to všechno docvaklo. Byl to masakr, její milenec,kolega v práci mi vyhrožoval fyzickým napadením, kamarádovi i jí chodili anonymní maily,které hodili oba na mě
a mě hrozil vyhazov z práce. Já která v tom byla nevinně jako paneka Maria jsem rok byla v neustálém stresu,jestli přijdu o práci,nebo jestli mě zbouchá někde za rohem 2m vysoký bývalý boxer, nebo jestli na mě někdo ty maily skutečně navleče... Dopadlo to dobře, kamarád i s přítelkyní se vzali odjeli do jiného města a tím to bohudík skončilo.
Odpovědět