28.12.2011 14:35:14 Ivuljenka
Re: prozradit nevěru?
vidíš a ještě jedna příhoda z druhé strany, moje kamarádka si myslela,že mě můj manžel podvádí, nevěděla jak mi to říct, zkoušela to taktně obejít, naznačit, hodně se ptala a byla z toho strašně nesvá, já se pořád ptala co jí je? Co ji trápí. A pak to z ní vylezlo,že můj manžel si často volá s jejím manželem, a že její manžel jí řekl,že má můj manžel milenku a že to spolu chodí rozebírat do hospody a já na ni koukala jak z jara,protože můj manžel byl doma, s nikým si netelefenoval ... A víte jak to dopadlo? To kamarádčin manžel měl milenku a jako alibi si bral mýho muže,který o tom nevěděl
Už jsou rozvedení a kamarádka se přiznala,jak z toho byla špatná jak nemohla spát a bála se mi na rovinu říct,že mě můj muž podvádí
Ještě,že mi to neřekla,zbytečně bych podezírala manžela, ten by byl naštvaný,že mu nevěřím a neštěstí by bylo na světě....
A ten debil byl takový debil, že se schovával za někoho kdo mu to nemohl dosvědčit a ještě si všechny důkazy vozil v autě a schovával do prádla ve skříni! Fotky milenky, svíčky a dárečky. A když ho kamarádka vyrazila z bytu,který byl její tak chudáček bobeček po celým městě rozhlašoval,jaká je semetrika,jakej on je chudák. Úplnej vypatlanec,debil... A teď na něj nějaká chytračka navlíkla,že je s ním těhotná a bude platit druhý alimenty
Dobře mu tak blbcovi
Odpovědět