Čo ti jebe,čo ti jebe Na gebulu si to jebe Čo ti jebe,čo ti jebe Na gebulu si to jebe Čo ti jebe jeb-jeb-jebe Na gebulu ti to jebeu Čo ti jebe,čo ti jebe Na gebulu si to jebe
Tvojej mamke dobre jebe Tatkovi to dobre jebe Sesternici dobre jebe Bratrancovi zasa jebe Mojej tete dobre jebe Tvojmu ujovi to jebe Babke to zas dobre jebe Dedovi to dobre jebe
J-ja som fenomen oohoh Nech ti nejebe jaujau J-ja som fenomen oohoh Nech ti nejebe jaujau
Bongo tito lito vito Jebe mi too Tuti fruti kapodela duty Seber si too Ne-nehanbi sa zato že ti na gebulu tak jebe Všetci veda ze si jebnuty
VRŠO,VRBO,DRBO,JEBO z pódia som práve jebol, dzivé vajcia som pojedol
Čo ti jebe,čo ti jebe Na gebulu si to jebe Čo ti jebe,čo ti jebe Na gebulu si to jebe Čo ti jebe jeb-jeb-jebe Na gebulu ti to jebeu Čo ti jebe,čo ti jebe Na gebulu si to jebe
Jau-jau-jjjau-jajau The Pastels ....Rytmus......King of Pop... Jau-jau-jjjau-jajau Starej Mazikovej jebe Rochnyakovi dobre jebe Jadranke to dobre jebe Chodúrovi dobre jebe Tekelyovej to jebe Šmajdovi to silno jebe Judínyovej to jebe Smatanovej dobre jebe Ja som King of Pop...Ja som King of Pop Zobuďte sa zo...Ja som King of Pop... Zobuďte sa zo snov...prinášam ti shock flow... normálny tok slov... Môžeš vypnúť túto skladbu pretože mi to jebe a aj keď ma ďalej počúvaš tak jebe to tebe Mne to jebe preto lebo mam LujViton na sebe dokončenú iba základku tak nech ti nejebe
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.