Je jich moc, líbivých a příšerných.. je mi dost, abych si pamatovala Né pětku néé Céčka Běž domů běž
poslední dobou jsem trochu překvapená z oslav písničky Půlnoční od Neckáře - Václava mám moc ráda, obrovsky si ho vážím, ale tohle nějak nepojímám
podobně NEDOKÁŽU JAK V LÁSCE NEBESKÉ.. NARVAT DO TAKTŮ nesouladné slovo pochopit písničku
Hanky Zagorové - Je naprosto nezbytné kde se snažej do těch taktů narvat
a "to je naprosto důležité, abych byla šťastná"... protože to tam prostě je dostih. "JE PROSTĚ DŮELŽITÉ".. BY se tam vešlo, když už nejhůř.
JINAK nejblbější texty, ale táááááák krásné a nic neříkající, ale líbivé a melodické jsou prostě písničky v angličtině. Fakt by mne zajímalo, jak vnímají rodilí mluvčí třeba "lístek na vlak"
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.