Ahoj, chtěla bych se poradit. Máme s manželem 5 měsíční dceru a už před porodem, to bylo nějaký divný. Když jsem odjela kdykoli na pár dní k rodičům, tak jsem zjistila nějakou náhodou po návratu, že mi lže. Stalo si, že v práci končil v 19hod a domů dorazil až v půl 11 večer. Přišla jsemna to náhodou. Přiznal se(že byl u kaamaráda) až po tom, co jsem mu asi hodinu tloukla do hlavy, že vím, že v práci nebyl!Ted za poslední dobu to bylo o tom, že jsem našla doma v ložnici na parapetu obtisklá kolečka od panáků. Na té straně postele (která je blíž pod oknem), po zemi bylo dost cizích dlouhých vlasů- no moje nebyly! Pak když jsem šla z druhé strany postele, byl tam vylitý panák směrem pod postel.( bylo to tam celé zalepené). Když jsem se zeptala, jestli u nás někdo byl, tak samoszřejmě ne! Že pil, ale sám. reagovala jsem na to tím rozlitým panákem, ale manžel stále zapíral, po nějaké době řekl, že u nás byl kamarád. No dá se tomu věřit? Nebylo to poprvé co mi lhal. Dnes, když jsem se s dcerou ráno vrátila po dvou dnech domů, (přijela jsem o dvě hodiny dřív, než jsem mu řekla) Volala jsem mu, at mi přijde pomoct před barák s věcma. poprvé to nebral, tak jsem volala po chvíli znova. Vyrukoval na mě s tím, že si byl koupit cigarety. Normálně už rok nekouřím, ale řekla jsem mu, at mi jednu dá a vida on má půlku krabičky..Je to pouhá paranoja? Hned se začal vymlouvat, že si byl koupit pivo a že je to jedno. Pokaždé se mě snaží nějakým způsobe zpochybnit. máte někdo nějakou radu co dál? Mám sto chutí si sbalit kramle, nemám ale žádný důkaz. Jaký máte názor? Je možné aby mi takhle lahal, aniž by mě podváděl?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.