nechci ti nasazovat brouka do hlavy,ale myslím, že ti nevěrný je.Sama jsem to zažila a nic příjemného to není. Manža si nikoho k nám domů nevodil,ale jezdil k ní. Občas jsem byla u rodičů přes noc, když jsem potřebovala se sterším,nebo mladším k lékaři,nebo když jsem si potřebovala něco vyřídit a s dětmi to nešlo. Jednou jsem se musela vrátit domů, protože jsem něco zapoměla. jela jsem až večer, když děti usnuli. Doma jsem ho nenašla,volala jsem mu,co dělá a neřekla, že jsem u nás v bytě. Říkal, že se kouká doma na TV a i co v TV dávají. TV jsem v telefonu slyšela, jen ne tu naší :(. Seděla jsem u nás v obýváku a bylo mi na nic. Pak už jsem semu celý večer nedovolala. No prožila jsem si toho s ním dost, jsme spolu ale....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.