24.1.2012 15:23:09 Mickey.de
Re: Ahoj
Ahoj Arielo, tebe neznam nebo si aspon nepamatuju :)
Ad rizek, Misa by asi dojel meb jsem ho doma delala naposledy pred 4 mi lety :) a nehem si jista jestli by dokazal popsat vyrobu nejakyho jidla detailneji- vcera jsem se ho ptala na babovku a pravil "udelas testo a das ho do trouby", tim to pro nej haslo :D
U nas klasickej zapis neni, bude chodit do Montessori skoly tam
kam chodi do skoly. Ovsem jeho laxni pristup me zabiji- vcera za nima prisla ucitelka ze skoly, vzala si tech par predskolaku a neco s nima delala- co se ale nikdy nedozvim :D Misa znudene tvrdil ze "neco cetla"- "A co?"- "nevim"- "a co jste jeste delali?" - " Nakej obrazek, byla tam zeme a slunce.."- "a co jste s tim obrazkem meli delat?" - "uz si nepamatuju" Akorat jsem se dozvedela ze prijde jeste nekdy, ovsem nevi kdy, prej to nebylo spatny ale nudil se...Takze to jsou moje informace o budouci skolni dochazce :D
Jednou tydne maji "Sprachförderung", je to neco mezi logopedickym cvicenim ale hlaskujou tam uz i slova a spol., je to pro vsechny predskolaky, vim jen ze ma nakej pracovni sesit kterej obcas zahlidnu, a ze dostava razitka kdyz neco udela dobre- coz jsem zjistila az pote co ji premluvil aby mu ho davala na celo :D Jinak taky nevim co delaji, podle stemplu na cele jen soudim te mu to jde. Jako doufam ze skolni dochazka nebude tak misteriozni :)
Ale dve moje kamaradky mani decka v prvnich tridach na statnich skolach a informace ze strany skoly NULOVY... poleti na krku a od zacatku zari zadny znamky, zadnej rodicak, zadny informace, netusi co decko dostane na vysvedceni, jaky maji ukoly (to si musi decka id zacatku tridy zapisovat samy)... nakej nemeckej folklor, nechat od prvni tridy vsechno na diteti :o
Odpovědět