23.1.2012 10:47:35 Mickey*
Re: Ahoj
zdravim, po stopadesate mam zablokovany nick, tak jsem tu prozatim neregistrovana, az budu mit cas zmenim zas IP adresu a Roni bude mit po ptakach ;)
Ad bryle, ja je sama jako decko nosila a zanechaly ve me hlubokej dojem, parkrat do nich dostat pri basketbalu, permanentne oroseny... Navic Misa by si mohl zfleku vzit zivnostak na demolicni cinnost (znici cokoli v rekordnim case, rozbili i Spirovo postel a rozmontovali zidle v kuchyni), takze aby mel kazdej tejden novy... a pri jeho pohybovych aktivitach kdy vetsinu dne bud stoji na hlave nebo nekde visi to moc dobre nevidim, nemluve o tancovani. Cocky by mi neublizily a neprekazely by mu...
Jinak jsem nachcipana, coz je nemile, v patek mam (nebo spis mela bych jit, otazka jestli uz budu zdrava) jit na laparoskopickou operaci zlucniku.
A mam ponekud po nalade, loni byly kluci mesic u moji matky a segry v CR a letos se dost mozna nedostanou nikam, jelikoz jejich otci jebe, takze decka se nejspis dostanou do registru deti ohrozenych unosem a tim padem by kvuli vlastni bezpecnosti nemohli opustit Nemecko...Fakt se denne modlim aby ho co nejdriv na dalnici smetl kamion ci tak neco, at je od nej konecne klid a muzem zit jako normalni lidi :/ Takhle nedelam nic jinyho nez obiham pravniky, poldy, kriminalku, urad pro mladez, do toho zmeny telefonich cisel (super pokud ma clovek pausal), bere mi veskerej volnej cas- a ze ho moc nemam. No a kdyz pochopil ze se k nam nedostane a poldove mu zakazali jakykoli kontakt se mnou tak to zkousi pres decka, v patek se je pokusil odvezt ze skolky, sliboval jim ze ma novej dum nekde daleko a kdyz pojedou s nim koupi jim jaky hracky budou chtit...proste magor, co na to rict :(
Jdu psat slohovku z nemciny, ma byt odpoledne hotova k odevzdani a vuubec se mi nechce...
Zase nekdy mrknu co novyho ;)
Odpovědět