25.1.2012 10:51:11 Jitka
Re: První školkový rok - kolik antibiotik se dá přežít?
Bohužel nikdo nezaručí, že příští rok to bude lepší. Já mám syna už předškoláka, minulý rok byl první rok ve školce a byl také stále nemocný, naštěstí měl ATB jen jednou, nechala jsem ho do března doma a nemocnost začala znovu. Tento rok už je předškolák, takže je potřeba, aby chodil, ale jde tři dny a měsíc je doma, tak už jsem řekla dost a asi už do školky nepůjde. Nejde totiž jen o něj marodíme celá rodina a k tomu se nám má za měsíc narodit další miminko, takže už ho fakt nechám doma. Zdraví je přednější, za každou cenu ve školce být přece nemusí. Jo a to bereme na imunitu kdeco, nejen z lékárny, ale i homeopatii a sirupy Dr. Jonáše a velký význam to nemá, prostě jak jde do školky, tak něco přinese. Ještě bydlíme na malém městě na Šumavě, pobytu venku má dostatek, chodíme hodně lyžovat a plavat, takže už fakt nevím, co dělat. Možná by zabralo otužování, manžel se sprchuje studenou vodou a nemarodí, ale zatím jsem s tím u syna nezačala, mám z toho trochu obavy, jenže na konec mi asi stejně nic jiného nezbyde.
Odpovědět