Re: Vyžadujete od dětí poslušnost a je stanovení hranic to samé jako vyžádování poslušnosti?
Zzeno, muj syn je hrozny bordelar, vsude obleceni, knizky, papiry (rad kresli), tuzky, navic se rad obklopuje vecmi jako jsou sosky, amulety, drivka, kaminky, satky, asi mas predstavu. Pravidelne s nim uklid delam, tridim s nim supliky, ucim ho, kam ty veci muzes davat, on je mi pak vdecny, ze jsem mu s tim pomohla a dusuje se, ze mu to vydrzi...a po tydnu jsme tam, kde jsme byli. Proste i s tim konkretnim vykladem, co kam davat, to neni schopny udrzet. Konflikty kolem toho mame porad. Co s tim fakt nevim...mne by i bylo jedno, kolik kramu kolem sebe ma, ale zvlast pro nej je dulezite, aby nemel na stole nic, co by odvadelo jeho pozornost
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.