Ahoj holky,
včera jsem se vůbec nedostala, manžel něco spravuje na internetu, takže u toho furt sedí. Ted píšu z jeho notebooku, ten velký počítač není spravený.
Dojanko, jsem moc ráda, že máš objednané ty hračky Pokémonů, když to Eli má tak ráda.
Oslavu budete mít příští týden?? Nebo uvidíš, jak to bude s Eli, že by Eli jela na ten prodloužený víkend s tatínkem??
Já jsem taky původně chtěla mezi klukama odstup tak 5 let, Jindra je ročník 2000, je 16.5., letos mu teda bude 12. Ale po mateřské jsem v práci dodělávala nějaké zkoušky, učili jsme se na to jak na státnice a termín zkoušky jsme měli až za rok od doby, kdy jsme se o zkouškách dozvěděli a to jsem si říkala, že když už je to domluvené, tak by byla škoda to neudělat. Tak pak se to druhé mimčo nějak protáhlo - až na 7 let
. A to jsem po těch letech otěhotněla hned první měsíc, jenom jsme to tak "zkusili" a bylo to
, vůbec jsem tomu nechtěla uvěřit, no a Béda je 22.7.
Dojanko a jak Eli, co ta rýma?? Teplotu už nemá - když píšeš, že jste byli včera na prochajdě....
U nás všechno OK, Béda v pohodě zvládl ty 2 dny ve školce, od včerejška tam oficiálně visí, že "ve školce se vyskytl případ neštovic", ale zatím je to jenom ten jeden chlapeček z naší třídy, jak mi to říkala v to úterý, jinak nikdo. Uvidíme.
Ráno jsme tu měli 8 pod nulou, ale teď po obědě tam bylo celkem hezky, takové zimní zamlžené sluníčko, ještě chybí nasněženo, aby to byla pravá zima