22.3.2012 18:47:11 Gerberka1
Re: ahoj holky
Dojanko,
sííííím tě
- víš dobře, že já se taky ptám x-krát, kdy třeba máte nějaký vyšetření nebo jak to bylo s Eli nebo co brala - napíšu to opět: všechny máme jinak hlavu v péru od samýho přemýšlení o domácnosti, práci atd., takže je jasný, že si nemůžeme pamatovat stále všechno. O Bédovi, kdy kam máme jít a jak vypadá a co bere klidně napíšu znova.
V pondělí jdeš s Eli na kontrolu?? Zeptáš se na ten pendepon?? to jsem zvědavá, co ti řekne, protože jak jsem psala - já s tím opravdu nemám vůbec žádnou zkušenost, ani Jindra ani Béda to nikdy neměli píchané, takže neznáme
. Vzpoměla jsem si na ten GS Imunostim, jak Eli bere - máš pocit, že jí to pomáhá?? Je to taky ten bakteriální lyzát - tak třeba ty odstupy už budou delší...já budu ráda už jen źa ten měsíc v kuse dobrý a ve školce.
Lipoo, manžel si myslím minulý týden koupil v Lídlu cyklistický tílko či co - prý že musí začít jezdit na kole, aby byl opět v kondici
. On dřív totiž jezdíval na kole do práce (má to 8 km asi), pak nějak zlenivěl či co a jezdí zas autem. Tak asi promluvilo jeho svědomí
, že zas musí začít s kolem....
Odpovědět