28.1.2012 17:04:05 nevimjak
Nařízená dražba nemovitosti
Manžel nás dostal do dost špatné situace.Díky své hlouposti nabral půjčky,pak neměl z čeho splácet,no a jsme tam,kde jsme být nechtěli.Nebudu řešit,jak se někdo do něčeho takového dostane.Dům jsme si pořizovali v době,kdy jsme ještě manželé nebyli,vlastníkem je manžel,já jsem jen spoludlužník v úvěru.Byl nařízený prodej,odhad ceny už je hotový,myslím,že do dvou měsíců bude dům v dražbě.Samozřejmě dlužnou částku prodej nepokryje.Je tam úvěr + cca 200tis. dlužná částka,prodej přes dražbu určitě nepokryje ani úvěr,který se musí vyplatit při prodeji.
On tak nějak pozapomněl,jak jinak než pro mé dobro a klid na duši,informovat mě o tom,co se děje,dokud mi nezačaly chodit soudní rozhodnutí o nařízených exekucích.
Moje otázka spíše zní...mám sbalit svých pět švestek a utíkat,ať alespoň zachráním svůj majetek? nerada bych se tady handrkovala s exekutory,co je moje co je jeho,bude jim to fuk.Bude mi to k něčemu? nic ze svých věcí dobrovolně prodávat nechci,nemíním je ani nechat těm exekutorským ... napospas
I když manžel je jaký je,stejně si budu připadat jako největší sketa a přitom on si nezaslouží,abych v tom všem s ním zůstávala,protože mi neskutečně lhal ve všem podstatném
Máte někdo nějakou užitečnou radu,co v takové situaci?
Odpovědět