Re: Bratr mě v dětství sex. zneužil a teď se mu má narodit dcera - co mám udělat, aby se to neopakovalo?
ahoj no mám něco podobnýho,akorát že mě zneužíval vlastní bratr co je o osm let starší,taky jsem to nikdy rodičům neřekla a už ani neřeknu jsem dospělá a za tu dobu jsem se s tím srovnala,naštěstí mému bratrovi se narodily synové,ale i tak,jde o to jestli je tvůj nevl.bratr furt stejný nebo jestli to byl jeho puberťácký zkrat...je možný že hold kdysi jako puboš udělal blbost a sám se za to teď ve svý duši stydí,nebo je to deviant.to musíš posoudit sama,ale počítej s tím že pokud s tím vypluješ na povrch tak to bude pěknej mazec,nejspíš mu rozbiješ manželství a uděláš z něj psychopatickýho úchyláka,takže měj radši oči na šťopkách a s neteří udržuj dobrý a důvěrný vztah.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.