Silvestr, narozeniny, Vánoce a jiné události zkažené rodinou
Navazuju na příspěvek MarMat týkající se silvestra. U nás to bylo podobné. Také jsem trávila silvestra s rodiči. A vyslechla jsem si, jak jsem tlustá, mám hnusné vlasy, měla bych se ostříhat, jsem neschopná, nic jsem v životě nedokázala, nic neumím, měla bych se sebou něco dělat, nikdy mě nebude chtít žádný chlap a měla bych jít k psychologovi, protože nejsem normální, neumím se postarat o sebe ani o dítě (v čem to spočívá nedokázali říct) a uzavřeli to tím, že nemá cenu se se mnou bavit, protože jsem "mimo" a mám uplně zcestné hodnoty a myšlení. Máte ještě někdo z různých oslav a setkání podobné zážítky? Ono se to tak nějak líp snáší, když člověk zjistí, že v tom není sám.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.