| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Nevěra

3.2.2012 20:39:06 Krokodýl77

Lze vychovat v lásce tři děti, když se rodiče odcizí?

Přes dva roky žijeme v krizi. Po 10-ti letém manželství. No, vlastně už ne v krizi, moje žena si mě neváží, nechce mě už jako chlapa (aspoň to tak říká), ale jako manžel jsem jí dobrý. Myslím, že v takové situaci se ukáže, jak na tom vztah předtím byl. Na první pohled jsem byl sebevědomý chlap, co má navrch a ve finále jsem tlačen k odchodu ze vztahu a nechce se nechce.. Příčinou je mé chování v sedmém roce po svatbě (pokus o nevěru), ale za tu dobu mi žena několikrát přiznala, že mě vlastně od začátku tolik nemilovala, že když se nám narodilo dítě, že si svůj vztah ke mě našla přes něj. A další více či méně hnusné věci. Že se mi diví, že jsem s ní pořád v jedné domácnosti (přitom se rozvést nechce). Mám ji pořád rád a nechci být příčinou rozpadu naší celkem dobře fungující rodiny. Když ale přijde řeč na sex, dost to skřípe. Nedolézám, ale dost mě to štve. Je mi doporučováno, ať si najdu milenku. Nejdelší přestávka v intimnostech byla si 6 měsíců, pak jsem se dozvěděl, že někoho potkala v lázních, až mu nakonec podlehla. No, když to vidím z té druhé strány je to docela hnus. Měl jsem sbalené kufry, hledal si byt a ona najednou podlehla i mě, zůstal jsem. I přes to, jsem pořád ten špatný, ona vlastně jen reagovala na to, že jí vlastní muž kdysi nechtěl a ona se mi už necítí zavázaná. Přesto se nemůžu zbavit pocitu, že si často protiřečí a neví co chce, podléhá náladám. Na jednu stranu averze, na druhou stranu se společně smějeme např. nad vtipným článkem v časopise. Když se občas naštvu a lítají ostřejší slova, je mi doporučována milenka, že zas budu klidný a vyrovnaný. No, je to legrační, ale vážně přemýšlím, že to udělám. Nikoho nehledám, ale když se někdo objeví, podlehnu taky.. Nebo mám být trpělivý?~h~
Odpovědět
Průběh diskuze (14 názorů)
Téma: Lze vychovat v lásce tři děti, když se r... Krokodýl77 3.2.2012 20:39
*Re: Jdou společně vychovat v lásce tři... *Niki* 3.2.2012 21:11
*Re: Jdou společně vychovat v lásce tři... Paradox 3.2.2012 21:12
*Re: Jdou společně vychovat v lásce tři... Tatramelka+3 3.2.2012 21:13
**Re: Jdou společně vychovat v lásce t... Líza 4.2.2012 10:17
***Re: Jdou společně vychovat v lásce... Tatramelka+3 4.2.2012 12:29
****Re: Jdou společně vychovat v lás... Líza 4.2.2012 13:38
****Re: Jdou společně vychovat v lás... ...neviditelná... 5.2.2012 8:40
*Re: Jdou společně vychovat v lásce tři... Razivia 3.2.2012 21:56
*Re: Jdou společně vychovat v lásce tři... Ostružina 3.2.2012 22:28
*Re: Jdou společně vychovat v lásce tři... Merylin5 4.2.2012 8:59
**Re: Jdou společně vychovat v lásce t... mil007 4.2.2012 10:9
*Re: Lze vychovat v lásce tři děti, kdy... Jojína 5.2.2012 21:41
*Re: Lze vychovat v lásce tři děti, kdy... Tereza 1.4.2012 13:2

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.